Posen en remull la nit anterior la soja verda, i l'endemà mentre preparem les verdures la posem a escórrer.
Tallem les verdures a daus, si són "eco" millor, i utilitzar ganivet ceràmic per no oxidar-les.
Posem un xic d'oli verge extra i una mica d'aigua, i d'aigua de mar. Posem les verdures al foc, quan facin xup-xup hi afegim la soja verda amb una mica més d'aigua si fes falta ho deixem 1/2 h al foc, i tancat.
Després tanquem el foc o la vitroceràmica, ho deixem que segueixi escalfant.
Ja podem marxar de casa i quan tornem tenim el dinar fet.
Ingredients per a quatre persones
400 g Soja verda
2ut. Pastanaga
1ut. Porro
1ut. Carabassó
1ut. Pebrot vermell
4ut. All tallat a trossos petits
Julivert natural
Cúrcuma i pebre verd
Opcional afegir alga Kombu 5 g
Bon àpat!!
alimentacioisalut.david@gmail.com