Vistas de página en total

martes, 9 de enero de 2018

ESTOFAT DE SOJA VERDA I VERDURES


Posen en remull la nit anterior la soja verda, i l'endemà mentre preparem les verdures la posem a escórrer.

Tallem les verdures a daus, si són "eco" millor, i utilitzar ganivet ceràmic per no oxidar-les.

Posem un xic d'oli verge extra i una mica d'aigua, i d'aigua de mar. Posem les verdures al foc, quan facin xup-xup hi afegim la soja verda amb una mica més d'aigua si fes falta ho deixem 1/2 h al foc, i tancat.

Després tanquem el foc o la vitroceràmica, ho deixem que segueixi escalfant. 


Ja podem marxar de casa i quan tornem tenim el dinar fet.



Ingredients per a quatre persones

400 g Soja verda

2ut. Pastanaga

1ut. Porro

1ut. Carabassó

1ut. Pebrot vermell

4ut. All tallat a trossos petits
Julivert natural
Cúrcuma i pebre verd


Opcional afegir alga Kombu 5 g




Bon àpat!!


alimentacioisalut.david@gmail.com