PATÉ D’ALGUES I
TOFU
Ingredients:
250 g de tofu
1 tassa d’algues espagueti de mar o altra
1 cull. d’alfàbrega o orenga
250 g de tofu
1 tassa d’algues espagueti de mar o altra
1 cull. d’alfàbrega o orenga
1
o 2 grans d'all
1 cull. de miso
1 cull. de miso
2 cull. de suc concentrat de poma*
oli d'oliva
sal
Preparació:
Es posa l’alga en un recipient que pugui anar al foc i es cobreix amb l’aigua justa. Es deixa que s’hidrati i després es fa bullir amb el suc de poma durant uns 20 minuts (dependrà del tipus d’alga, cada una necessita un temps diferent).
oli d'oliva
sal
Preparació:
Es posa l’alga en un recipient que pugui anar al foc i es cobreix amb l’aigua justa. Es deixa que s’hidrati i després es fa bullir amb el suc de poma durant uns 20 minuts (dependrà del tipus d’alga, cada una necessita un temps diferent).

Es col·loquen tots els
ingredients en el vas de la
batedora i es tritura. Podem graduar la textura
afegint-hi aigua de bullir el tofu o bé llevat de cervesa per espessir.
El podem prendre en una torradeta o bé amb verdures cruixents.
*El suc concentrat de poma el podem comprar
en una botiga de dietètica i és molt útil per treure el gust peculiar de les
algues si és que no ens agrada.
Fonts: Recepta facilitada per Modesta Mas