Vistas de página en total

martes, 14 de agosto de 2018

COM FER PATÉ VEGETAL (parte 2/2) "paté d'algues i tofu"

PATÉ D’ALGUES I TOFU

Ingredients:

250 g de tofu
1 tassa d’algues espagueti de mar o altra
1 cull. d’alfàbrega o orenga
1 o 2 grans d'all
1 cull. de miso
2 cull. de suc concentrat de poma*
oli d'oliva
sal

Preparació:


Es posa l’alga en un recipient que pugui anar al foc i es cobreix amb l’aigua justa. Es deixa que s’hidrati i després es fa bullir amb el suc de poma durant uns 20 minuts (dependrà del tipus d’alga, cada una necessita un temps diferent).
Es trosseja el tofu i cou en un olla amb aigua i una mica de sal durant 15 minuts. S’escorre i es reserva.
Es col·loquen tots els ingredients en el vas de la batedora i es tritura. Podem graduar la textura afegint-hi aigua de bullir el tofu o bé llevat de cervesa per espessir.
El podem prendre en una torradeta o bé amb verdures cruixents.



*El suc concentrat de poma el podem comprar en una botiga de dietètica i és molt útil per treure el gust peculiar de les algues si és que no ens agrada.

alimentacioisalut.david@gmail.com


Fonts: Recepta facilitada per Modesta Mas