Vistas de página en total

martes, 7 de agosto de 2018

PATE D’HUMUS DE CARBASSA AMB ANACARDS

PATE D’HUMUS DE CARBASSA AMB ANACARDS

Ingredients:

Un bon tall de carbassa cuit al vapor o al forn
1 cullerada de tahín
2 cullerades d’anacards crus o altra llavor
1 ceba tendra picada
1 all
1 c/p de cúrcuma
1 c/c de pebre vermell picant o dolç (segons gust)
1 pessic de coriandre o julivert
Unes gotes de tamari o sal






Preparació:

Si es vol, la nit anterior es posen en remull els anacards perquè s'hidratin.
Es trosseja la carabassa i es cou al vapor fins que estigui ben tendra. Llavors es pica la ceba i es posen tots els ingredients a la trituradora, es trinxa amb una marxa forta. Segons la textura que ens agradi, se li afegeix una mica d'aigua de la cocció.
S'envasa al moment i es pot guardar a la nevera.

Les espècies que hi posem han de ser del nostre gust.

alimentacioisalut.david@gmail.com


Recepta facilitada per Modesta Mas