PATE D’HUMUS DE CARBASSA
AMB ANACARDS
Ingredients:
Un bon tall de carbassa cuit al vapor o al forn
1 cullerada de tahín
2 cullerades d’anacards crus o altra llavor
Un bon tall de carbassa cuit al vapor o al forn
1 cullerada de tahín
2 cullerades d’anacards crus o altra llavor
1 ceba tendra picada
1 all
1 c/p de cúrcuma
1 c/c de pebre vermell picant o dolç (segons gust)
1 pessic de coriandre o julivert
Unes gotes de tamari o sal
1 c/p de cúrcuma
1 c/c de pebre vermell picant o dolç (segons gust)
1 pessic de coriandre o julivert
Unes gotes de tamari o sal
Si es vol, la nit anterior es posen en remull els anacards perquè s'hidratin.
Es trosseja la carabassa i es cou
al vapor fins que estigui ben tendra.
Llavors es pica la ceba i es posen tots els ingredients a la trituradora, es trinxa amb una marxa forta. Segons la textura que ens agradi, se li
afegeix una mica d'aigua de la cocció.
S'envasa al moment i es pot guardar a la nevera.
alimentacioisalut.david@gmail.com
Recepta facilitada per Modesta Mas