Vistas de página en total

martes, 21 de agosto de 2018

COM FER PATÉ VEGETAL (parte 1/2) "Sobrassada vegana"

PATÉ DE TOMÀQUET SEC O “SOBRASSADA VEGANA”

Ingredients:

200 g de tomàquet deshidratat
1 o 2 grans d'all
1 grapat de nous o altra llavor que ens agradi
1 cull. d’alfàbrega o orenga
1 polsim de pebre vermell (dolç o picant, al gust)
un bon raig d’oli d’oliva
sal, pebre (opcional)*

Preparació:


La nit abans es posen els tomàquets en un recipient i es cobreixen amb l’aigua justa perquè s’hidratin. Si no hi pensem els posem en aigua calenta una estona abans.

Les nous també es poden activar posant-les en aigua la nit abans.
Escorrem els tomàquets i les nous i ho posem en el vas de la batedora. Es tritura. Hi afegim la resta d’ingredients i seguim triturant fins aconseguir la textura que ens agradi, la podem graduar afegint aigua d’hidratar els tomàquets.
Aquest paté ens el podem menjar en una torradeta o bé amb verdures cruixents.

*Normalment els tomàquets ja vénen condimentats quan els comprem, llavors no hi posarem ni sal ni pebre.


alimentacioisalut.david@gmail.com


Fonts: Recepta facilitada per Modesta Mas